Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

Om oss

Vår reise startet i 2010 på Eik gård på Borre, utenfor Horten, med ølbryggerkurs og et lite utsalg av råvarer til lokale hjemmebryggere. Startet opp av Halvard Eik hjemme på gården i den for lengst nedlagte (og godt vaskede) møkkakjelleren.

Det var en tradisjon med "guttegjengen" å lage mange typer mat sammen hjemme på gården med jevne mellomrom. Ølbrygging ble etter hvert en naturlig vei videre. Ettersom det ikke var så enkelt å få tak i råvarer i nærheten spredte ryktet seg at denne gjengen kunne ha noe å avse en gang i mellom. Det ble ølbrygging for eget bruk, og det ble kurs i ølbrygging for venner og kjente. Dette resulterte etter hvert i oppstart av Borrebrygg i 2013. Det tok ikke mer enn et par år før kjelleren ble for liten og butikklokaler i Thuegata i Horten sentrum ble løsningen. Med unntak av et år på Nykirke, et tettsted like ved, har Borrebrygg fortsatt å eksistere i Thuegata 2 i Horten.


Nå, over ti år senere, drives vi av den samme lidenskapen og interessen av å tilby det beste av råvarer, utstyr og service til våre kunder.

Er det noe du trenger for å brygge ditt neste øl, eller lurer på hvordan det skal gjøres er Borrebrygg stedet for deg.

Vårt vareutvalg inneholder alt du trenger til å brygge øl og cider. Vi fører Norges største utvalg av kvalitetsmalt fra Weyermann, gjær og humle. I tillegg til det meste av teknisk bryggeutstyr.

Se vår nettbutikk for vårt vareutvalg, kjøp eller bestilling av varer. Utvalget øker stadig og er det noe du ikke finner er det helt sikkert noe vi kan skaffe. Husk at vi daglig gjør klar bestillinger for henting i vårt døgnåpne pick-up point eller forsendelser landet over.