Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

Brewzilla 65 L, gen. 3.1.1 inkl. gratis bryggesett

Varenummer: 80290

Med gode materialvalg og funksjoner har KegLand utviklet Brewzilla 3.1 til å bli en ekte utfordrer til de dyrere bryggeriene i markedet.

Kjøper du bryggemaskin hos oss spanderer vi det første bryggesettet på 25 ltr. Velg fritt blant all-grain sett opp til kr 499,- og skriv i kommetarfeltet i kassen hvilket du ønsker!

kr 9490,00

Leveringstid: ca. 7 dager

Silkaret er forbedret med tykkere stål, hvor bunnen består av to lag der ett er med finere maskering. I tillegg følger det med en silbunn som fungerer som filter for å motvirke at pumpen går tett. Resirkulasjonsarmen er festet med Camlock for enkel montering på og av. For de som bruker heis eller vinsj for å løfte ut silkaret har løftearmen nå en bøyning i midten..

Med tre individuelt styrte varmeelementer, 500W, 1000W og 2000W, har du muligheten til å effektivt holde temperaturen under mesking uten fastbrenning i bunnen. Dette gjør også apparatet svært fleksibelt dersom du ikke har tilgang til 16A kurs. Har du kun 10A tilgjengelig benytter du max 2000W ved oppvarming. (2500W kan for noen fungere på 10A, avhengig av lokal spenning og type sikring).

Ønsker du å stegmeske går det enkelt an å programmere opp til 6 trinn. I tillegg er det funksjon for forsinket start: Fyll bryggeriet med vann, sett ønsket starttidspunkt, gjerne neste morgen eller når du kommer hjem fra jobb, og du blir møtt av riktig temperatur på den angitte tiden. Kontrollpanelet er vanntett, så du slipper å bekymre deg for overkok og søl. I tillegg har displayet funksjon for å kalibrere termometeret dersom temperaturen ikke lenger stemmer overens.

Anbefalt maltmengde: max 16 kg.

Kjølespiral leveres uten koblinger. Klemringskoblinger, slangekoblinger ol må bestilles i tillegg.

Du får også 1 år Brewfather Premium inkludert ved kjøp av Robobrew BrewZilla!

 
×

Trykk ENTER for å søke