Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

Oxebar 20L Amber PET Keg

Varenummer: 100554

Et Polymer fat på 20 liter, med Ball lock tilkobling og håndtak! Få plass til opptil 3 av disse fatene et Series X.1 (passer også Series X og series 4). Eller få plass til opptil 6 fat i et Series X plus!

Fatet er laget av Mono Barrier Pet Polymer Matrix som er en type plast som slipper ekstremt lite oksygen inn. Den beskytter også ølet fra skadelig lys med sin mørke farge. Dette vil forlenge holdbarheten på ølet ditt.

kr 399,00

Utsolgt

Oxebar 20L Amber Pet Keg Et Polymer fat på 20 liter, med Ball lock tilkobling og håndtak! Få plass til opptil 3 av disse fatene i et Series X.1 (passer også Series X og series 4). Eller få plass til opptil 6 fat i et Series X plus! Fatet er laget av Mono Barrier Pet Polymer Matrix som er en type plast som slipper ekstremt lite oksygen inn. Den beskytter også ølet fra skadelig lys med sin mørke farge. Dette vil forlenge holdbarheten på ølet ditt. Fatet kommer ferdig levert med ball lock tilkobling. En i rød og en i gul slik at det er enkelt å holde oversikt over hvilken kobling som er til hva. Slange med dip tube filter og ball er også inkludert, i tillegg til grønn en overtrykksventil (65 psi/4,5 bar) Dette er et rimelig alternativ til et vanlig stålfat. Det gjør at du lettere kan skaffe deg flere om du skulle ha behov for det, uten at det skal bli for kostbart. Evt om du ønsker å gi noen et fat med øl, så kan de også få hele fatet. Totalvolumet er 20L brimfult. Ideelt er 19,5L for fatformål. Bruk som gjæringskar Om du ønsker å bruke det som gjæringstank, vil vi anbefale å ikke fylle mer enn 15L til 18L. Når du bruker den som gjæringstank er det viktig å bruke en spundingventil. Vi anbefaler BlowTie . Husk at selv om tanken har en overtrykksventil, så er dette kun ment som en reserveløsning om hovedløsningen tetter seg. Inkludert: 20L Amber Mono Barrier Pet Oxebar Keg Lokk med håndtak Grønn overtrykksventil (65 psi/4,5 bar) 1 meter Silikonslange med flyteball og filter Rød ball lock tilkobling for FermZilla, Carbonation Cap Gul ball lock tilkobling for FermZilla, Carbonation Cap

 
×

Trykk ENTER for å søke