Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

Cornelius Fatpakke 19L Kegland

Varenummer: 100161


Klar for å begynne med fat?
Her er en komplett løsning fra Kegland. Pakken inneholder det du trenger for å komme i gang utenom Co2. Der velger du selv om du vil gå for en liten Sodastream eller en større flaske. Regulatoren passer begge deler.

kr 2490,00

Utsolgt

Dette hendige Cornelius fatet fra KegLand rommer 19l, veier under 5 kg og leveres i høy rustfri kvalitet. Det har gummi sokkel og topp, leveres med 2 faste Ball Lock koblinger (hann-koblinger, for øl og CO2), stigrør og sikkerhetsventil. Fatet er trykktestet til 5 BAR, og kan derfor benyttes til tvangskarbonering av øl.

Vi har satt sammen en komplett pakke som inkluderer en presis MK4 regulator med to manometere og overtrykksventil, overgang til Sodastream flaske, Duotight hurtigkoblinger for rask og fleksibel sammenkobling, EVABarrier diffusjonstett slange i tilpasset lengde for å unngå skumproblemer (testet ut og kvalitetssikret). Standard i pakken er også en hendig piknik kran. Om man ønsker montering på tårn, kjøleskap eller annet – kan du sjekke anbefalt tilbehør under.

Merk at CO2 flaske ikke er inkludert. Det følger med overgang for AGA/Sodastream flaske, noe man lett får kjøpt til hyggelige priser på Europris, Clas Ohlson og lignende butikker. De fleste steder har også pantemulighet på disse.
Settet leveres i deler og må monteres før bruk. Med DuoTight hurtigkoblinger er denne jobben svært enkel. Det følger med en slangeklemme som brukes for sikre at ølslangen sitter godt fast på den medfølgende piknik-kranen. Det brukes en hurtigkobling fra 4mmx8mm slange til en liten bit 6mmx9,5mm for å gjøre tilkoblingen til piknik-kran eller annen standard slangenippel så enkel som mulig.

Slanger: EVABarrier 4mmx8mm brukes til ølslange. EVABarrier 5mmx8mm benyttes som CO2 slange. 10cm EVABarrier 6mmx9,5mm brukes som overgang til piknik-kran eller annen standard slangenippel.
Skal regulatoren benyttes til tvangskarbonering anbefaler vi å legge inn en tilbakeslagsventil på CO2 slangen mellom regulator og fat.
Innehold i pakken:


Corneliusfat 19 liter
CO2 regulator MK4
Overgang 425g CO2 og regulator
Ball lock for CO2, med gjenger
Ball lock for øl, med gjenger
EVABarrier slange 4 mm ID x 8 mm OD (ølslange)
EVABarrier slange 5 mm ID x 8 mm OD (CO2 slange)
Hurtigkobling 8mm(5/16) til 9mm(3/8)
3 stk Hurtigkobling, 8mm (5/16) til 1/4 FFL
Piknik-kran
Slangeklemme 1-øret 10,5 mm
10cm 3/8 slange | EvaBarrier 9.5mm x 6mm

 
×

Trykk ENTER for å søke