Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

Lallemand Köln 11g

Varenummer: 80369


Tørrgjær som brukes til å brygge de tradisjonell tysk Kölsch og som er kjent for sin nøytrale og dels fruktige aroma. Fermenteringen tar ca 7 dager, noe som er litt roligere enn andre typer.

NOK 59,00

Utsolgt

•Utgjæring: Medium til høy
•Flokkulering: Medium til høy
•Anbefalt gjæringstemperatur: 15-22°C
•Alkohol toleranse: 9% ABV
•Anbefalt dosering: 1g/l for å sikre et minimun av 1 million celler pr ml.
Produsentens anbefalte tillsettnings instruks:
Det er viktig å rehydrere tørrgjæren i en ren beholder før du har den i vørteren.
Dryss tørrgjæren opp i 10 ganger vekten sin med vann (1g gjær til 10ml vann) på 27C ± 3C. Etter at gjæren er gjennombløt (dette kan ta 15-30 minutter), rør forsiktig i den inntil væsken er klumpefri. Da er den klar til å ha i vørteren.
Alternativt, ha tørrgjæren rett i vørteren som er på 20C+, i gjæringskaret. Dryss gjæren jevnt utover hele overflaten av vørteren for å unngå at det klumper seg. La den stå i 30 minutter for å så rør forsiktig i det hele f.eks. via oksygenering.