inkl. mva. ekskl.frakt
NOK 0,00
mva. NOK 0,00
Meny
Handlekurv
Søk
Personvern
Kontakt oss
Vilkår og betingelser
Åpningstider
All malt blir kvernet og blandet som en batch dersom ikke annet er spesifisert.Kan bare bestilles i hele kilo. Spesifiser antall kg i bestillingen - eller bestill på e-post til post@borrebrygg.no
Flaket hvete brukes mye i belgiske øl, både witbier og ulike typer surøl. Det brukes gjerne i mengdeforhold rundt 50 % og er da en ekstraktgiver som bidrar med svært lite farge. Det gir også sterkere skumfasthet. Flakede kornsorter generelt er valset og varmebehandlet, slik at de kan brukes rett i mesken uten å forkokes. Men de inneholder ingen egne enzymer, så de må meskes sammen med annet malt. Unntaket er hvis man skal brygge surøl der det er ønskelig med store mengder stivelse i vørteren, men det er da for viderekomne.
Trykk ENTER for å søke