Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

DigiBoil 65

Varenummer: 100059

Digiboil fra Kegland er et 65 liters kokeapparat i rustfritt stål med digital temperaturkontroller. Perfekt som vannvarmer, eller til BIAB brygging. Kombiner denne med en silbunn, meskepose og en kjøler så har du et rimelig fullverdig bryggeapparat!

Temperaturkontrolleren har et stort tydelig display, der temperatur kan stilles fra 0-140 grader celsius med 1 grader celcius nøyaktighet. Dette gjør apparatet også egnet til bruk utenfor brygging, f.eks til sous vide matlaging, som krabbekoker, pinnekjøtt osv.

NOK 3490,00

Utsolgt

Digiboil fra Kegland er et 65 liters kokeapparat i rustfritt stål med digital temperaturkontroller. Perfekt som vannvarmer, eller til BIAB brygging. Kombiner denne med en silbunn, meskepose og en kjøler så har du et rimelig fullverdig bryggeapparat! Temperaturkontrolleren har et stort tydelig display, der temperatur kan stilles fra 0-140 grader celsius med 1 grader celcius nøyaktighet. Dette gjør apparatet også egnet til bruk utenfor brygging, f.eks til sous vide matlaging, som krabbekoker, pinnekjøtt osv. Apparatet er utstyrt med kran i rustfritt stål med 1/2 gjenger og slangenippel, for enkel tilkobling av annet utstyr som f.eks sirkulasjonspumpe. Markering for litermål og gallon, +/- 1 liter nøyaktighet. 1/2” BSP rustfri kran med 13mm slangenippel Brytere for 3 varmeelementer (2000w, 1000w og 500w) Lett å bruke Flott for bruk som vannvarmer til brygging Skjult varmeelement for enkel rengjøring