Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

RAPT Pill Hydrometer og termometer

Varenummer: 100165


RAPT-pillen tillater nøyaktig og presis, sanntids specific gravity og temperaturlogging via wifi/bluetooth-integrasjon med RAPT-gjæringskammeret (KL15813), RAPT-mobilappen eller RAPT IOT.

NOK 990,00

Utsolgt

RAPT pilen legges i vørteren i gjæringskaret og viser SG og temperatur i sanntid. Signalene sendes ut av gjæringskaret i sanntid via Bluetooth eller Wi-fi.

Den glatte pilleformen gjør den enkel å holde ren og Co2 bobler får ikke satt seg på og forstyrret målingene.
Sørg for at RAPT-pillen er ladet i 24 timer før bruk. Dette for å sikre at den er fulladet og at batteriet er kalibrert.

Når RAPT Pill er koblet til via USB-C og koblet til wifi, vil programvaren automatisk oppdateres til gjeldende versjon (hvis nødvendig).

RAPT-pillen har lang batterilevetid og kan vare 2-5 måneder mellom ladinger når du bruker Wifi. Hvis du bare bruker Bluetooth, kan batteriet vare i 2+ år før det må lades. RAPT-pillen har en USB-C-ladeport på kretskortet som tillater hurtiglading fra enhver USB-C-kabel.

Hvor lenge varer pillen mellom ladingene?

60min sendefrekvens - 1,5 år
30 min sendefrekvens - 9,5 måneder
15 min sendefrekvens - 5 måneder
MERK: Dette er standard sendefrekvens på 60 minutter, så hvis du ikke endrer innstillingene, bør batteriet vare i ca. 1,5 år.


RAPT-pillen er universal og er kompatibel med de fleste standard gjæringsfat, corneliusfat, gjæringsbeholdere i rustfritt stål og trykksatte gjæringsbeholdere.

Pillehusdesign

RAPT Pill-huset har mange fordeler sammenlignet med andre trådløse hydrometre som:

Laget av sterk BPA-fri Tritan-plast
Bedre ergonomi - Formen på RAPT-pillen er designet for forbedret brukervennlighet sammenlignet med andre trådløse hydrometre, slik at pillen skilles i to deler ved midtlinjen av pillen i stedet for at det kreves at en endehette som er vanskelig å fjerne, skrus av.
Sanitærdesign - RAPT-pillen har ingen synlige gjenger og en dobbel o-ringforsegling som muliggjør en vanntett forsegling med redusert risiko for infeksjon.
Mindre mottakelig for feil - Det større huset til RAPT-pillen sammenlignet med andre trådløse hydrometre betyr at gravitasjonsloggingen er mindre mottakelig for feil fra krausen, humle eller CO2-bobler fra gjæring.
Ulike husfarger selges separat, noe som gjør det mulig å tilpasse RAPT-pillen din.

Se omtale fra Kegland i ekstern lenke under.

Ekstern lenke: https://www.youtube.com/watch?v=tCc1Sf5EYK0