Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Fast frakt kun kr 119,- Fri frakt ved kjøp over 1500 kr!

Startpakke ekstrakt - Finest Skogsbærcider

Startsett

Varenummer: 100249

Vurderer du å begynne å lage eget øl eller egen cider?
Her har vi satt sammen en pakke med alt du trenger for å sette din første batch med ekstrakt.
Dette er ikke den typiske og normale skogsbær-smaken som du er vant til. Vi har brukt en del utradisjonelle bær som gir en enda bedre smak!
I vårt cidersett har vi en pakke med tørket frukt, bl.a. hyllebær, slåpebær, solbær og rognebær, som fremhever fruktigheten samt bidrar med taniner som gir en god tørrhet og kompleksitet i smaken.
Førpris er delene hver for seg, du får altså 15% rabatt i denne startpakken!

Usikker ved oppstart? Ring oss da vel! Vi hjelper gjerne med råd og tips!

NOK 1209,00

Helt uerfaren og ønsker å komme i gang med ølbrygging? Det enkleste er å begynne med ekstrakt eller fresh wort kit. I pakken følger det med: - Gjæringskar med kran og gjærlås - Hydrometer med målebeger - 1kg Oxi rens for vask og desinfisering - Flaskefyller - Sprayflaske for å spraye utstyret med desinfeksjonsmiddel - Ett sett Finest Weissbier Fordelen med ekstrakt eller fresh wort brygging er at det er meget rimelig og meget raskt. Fyll gjæringskaret med ca 3 liter lunkent vann tilsatt oxi etter anvisning på pakken. Vent til pulveret er løst opp, gjerne ved hjelp av litt røring underveis. Deretter setter du på lokket og rister karet slik at overflatene får en kontakttid på 2-5 minutter. Hell så ut oxi-blandingen og du er klar til å følge bruksanvisningen til settet. Etter ca en halv time er jobben unnagjort og du kan la gjæringskaret stå i to uker. Deretter tar du det over på desinfiserte flasker sammen med 6g sukker pr liter. Sukkerbiter fungerer fint, en sukkerbit veier 2g.